Upeeta saatana! Amazing Race oli Suomessa! Kyllä nyt on hienoa olla suomalainen!

Punaniskat ehtivät käydä jakson aikana Tampereella, Ylöjärvellä, Turussa, Lohjalla ja Helsingissä. Kyllä siinä on kattava otos Suomen kaupunkeja. Ei tule nyt heti mieleen, mikä kaupunki olisi pitänyt vielä joukkoon lisätä. Ehkä Rauma. Tai sitten ei, varmaan ne ehtii muutenkin nähdä ihan tarpeeksi raunioita.

Yksi asia kyllä ihmetyttää. Kilpailemassa on kiintiö-mustaihoiset yksinhuoltajaäidit, jotka valittavat joka paikassa huonoa kohteluaan yms., mutta ovat itse todella töykeitä kaikille. Koko maailma on heitä vastaan. Ei ole kiva katsella semmoista töykeyttä. Pilaa koko hienon ohjelman.

Kilpailijat sotkevat itsensä aika pahasti eräässä kilpailussa, mutta silti taksikuskit ottavat heidät kyytiin. Kuullostaa omituiselta. Normaalisti Suomessa taksiin astuessa kuski esittää kysymyssarjan, jonka tarkoituksena on selvittää asiakkaan hygieniataso.

1. Oletko käynyt tänään paskalla?
2. Pyyhitkö huolellisesti?
3. Pesitkö kädet?
4. Ethän kastellut housuja?
5. Ethän sotkenut housuja?
6. Onko tavaraa tulossa vielä?
7. Jaksatko pidättää perille asti?
8. Onko riittävästi rahaa mukana, jos sotket penkit ja täytyy periä siivouskuluja?
9. Eihän sinulla vaan ole nakki povitaskussa?
10. Lupaatko olla sotkematta?
11. Ethän kysele tyhmiä?
12. Ja mihinkäs ajetaan?

Ehkä se oli vaan kuskeille helpompaa ottaa ne kyytiin, kuin että Mika Häkkis-lontoolla (Mikakin oli mersu-kuski) olisivat alkaneet esittää kysymyksiä. Häv juu piin duuing shit tydei?