Se olisi kuulkaa nyt joulukuu! Vuosi alkaa vedellä viimeisiään. Pikkujouluaika on kuumimmillaan, niin Suomessa kuin täällä Kiinassakin. Huomenna on nimittäin suomalaisten pikkujoulut täällä. Ayi on valjastettu hoitamaan Ottoa lauantai-illan. Saapas nähdä minkälaiset pippalot ne on.

Pikkujouluista tulikin mieleeni eilisessä lehdessä ollut juttu rautakanki.fi-sivustolla tehdystä kyselystä. Kyselyn mukaan 57 prosenttia vastaajista harrastaisi pikkujouluseksiä mieluiten oman kumppanin kanssa, 20 prosenttia satunnaisen baarituttavuuden ja 15 prosenttia työkaverin kanssa. Ilmeisesti loput 8 prosenttia on pikkujouluissa ainoastaan ilmaisen ruoan ja juoman takia, tai sitten toivotut seksikumppanit eivät mahtuneet edellä mainittuihin kriteereihin.

Kyselyn mukaan innokkaimmin pikkujouluseksiin suhtautuvat yli 64-vuotiaat naiset. Näistä 62 prosenttia liittää seksin pikkujouluihin ja vain 43 prosenttia harrastaisi sitä oman kumppanin kanssa. No yli 64-vuotiaat taitaa olla enimmäkseen jo eläkkeellä, joten firman juhlissa heitä ei ilmeisesti näe. Taitaa olla siis Elohopeakerhon pirskeissä repäisevä meininki...

Niin kuin on täällä liikenteessäkin. On muuten melkoista kiilaamista ja torven soittamista. Mitään läheltä piti-tilanteita ei ole vielä ollut, mutta ruuhkassa pitää vaan olla röyhkeä. Jos jossain aukeaa pienikin volkkarinmentävä rako, niin sinne on pakko tunkea. Jonossa madellessa on pakko olla edellä ajavan puskurissa kiinni, muuten siihen joku änkeää väliin.

Täällä on semmoinen minä ensin-meininki. Jos jossain liittymässä on kymmenien metrien jono, niin aivan varmasti joku ajaa jonon ohi ja kiilaa ensimmäiseksi. Eikä siinä mitään, niin minäkin aion tehdä jatkossa.

Jostain pitäisi löytää vielä semmoinen laivan sumutorvi. Sillä kun pikkuisen tööttäisi, niin johan lähtisi vaikut korvista kiilailijoilta! Sillä jos millä meikäläisestäkin tulisi teiden kuningas! Pois alta männynkävyt ja mummot!

Ei vaiskaan, täällä on pakko ottaa rauhallisesti. Muuten hermot palaa ihan täydellisesti. Ajattelin varata ajan lääkärille ja pyytää valium-reseptin. Jos se auttaisi muutenkin elämänhallintaan.