Tsiisus, mikä blosis oli eilen! Kauhea tuuli! En tiedä oliko se vielä paljon puhuttu hiekkamyrsky, mutta ainakin kaduilla ja kujilla oleva hiekka oli vähintään silmien ja nenän korkeudella. Oli aika mielenkiintoista kävellä kadulla, kun silmät on täynnä pölyä ja tuulee niin että hampaat lähtee suusta. Joo joo, tiedän että kannattaisi kävellä suu kiinni, mutta en osaa. Olen vaan lapsesta asti tottunut kävelemään suu auki.

Ajattelin julkaista näin tiistai-päivän iloksi muutaman kuvan paikallisista menopeleistä. Heikkohermoiset voivat vaihtaa kanavaa ja naiset, älkää ottako mallia!
368469.jpg
Kumpi voittaa, karhu vai leijona, kysyi minulta töissä johtaja. Ei vaiskaan, enhän minä edes käy töissä. Mutta tässä käydään nyt selvästi taistelua, kumpi pääsee jonossa etummaiseksi. En kyllä muista lopputulosta. Tai oikeastaan muistan. Minä menin seuraavassa risteyksessä oikealta ohi, myös tuosta vihreästä bussista.

368472.jpg
Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Siinä on sekä etuovi että tuulilasi samassa. Ja vaimolle paljon tilaa lavalla. Helteillä voi ruuvata ikkunan auki, niin ei jää paukun haju leijumaan ohjaamoon!
368473.jpg
Tämän korkuiset kuormat on ihan normaaleja täällä. En tiedä mitä Suomen sinivuokot asiaan sanoisivat. Varmaan pistäisivät putkaan virkavallan halventamisesta.
368475.jpg
Kierrätystä. Muoviastiat kerätään talteen ja kai ne myydään sitten jossakin harrastekaupassa ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet muovin sulattamisesta. Ehkä Sinooperi voisi harkita muovin ottamista valikoimiinsa.
368479.jpg
Joko tämä on säiliöauto, tai sitten tällä vehkeellä pääsee yhdellä tankillisella todella pitkän matkan. Ehkä jopa Pekingistä Berliiniin. Mutta kuka hullu nyt semmoisen matkan haluaisi tehdä?
368481.jpg
No tässä viedään tynnyreitä naapurin kesämökin uuden laiturin alle. Saavat siellä olla sitten pari vuosikymmentä ja vuotaa bensaa ja öljyä omaan rantaan. Ei kannata tupakoida uidessa!
368477.jpg
Vaimo yritti ensin ottaa kuvaa lehmienkuljetusautosta sivuikkuna auki, mutta ikkuna oli pistettävä kiinni, kun yksi lehmä varmaan ihan pahuuttaan päätti kusaista meidän kameraan. Nämä lehmät eivät varmasti stressaannu tästä kyydistä.