Mitähän tänään kirjoittaisi? On jo aika lailla matkakuumetta. Laukkuja olisi mukava pakata, mutta vaimo on kieltänyt tekemästä sitä. En kuulemma osaa pakata oikein. Mikä siinä nyt voisi mennä vikaan?

Jos minä lähden yksin johonkin reissuun, vaimolla on tapana pakata minun laukku valmiiksi. Vaimo laittaa vaatteet muovipusseihin, jotka on nimetty viikonpäivien mukaan. Eli joka päivälle on oma muovipussi ja vaatekerta. On sitten helppoa valita vaatteet aamulla. Kerran olin ihan piruuttani koko loman ajan väärän päivän vaatteilla, mutta vaimolle en uskaltanut kertoa asiasta kotona. Se oli sellainen poikaporukalla tehty reissu, joten vaatteilla ei ollut niin väliä.

Tuolta Sitemeterin kautta voi katsoa, millä hakusanoilla näille sivuille on eksytty. Nuo hakusanat tietysti kertovat blogin aihepiiristä aika paljon, mutta joillain aika erikoisilla sanoilla on päädytty minun blogiin.

Eturauhaseen ja sen hierontaan liittyviä hakuja on useita, piiskaa pyllylle etsitään ihan joka päivä. En tiedä onko löytynyt. Seurustelusuhteen vaiheita, naimisiin Kiinassa, hulluksi tulemista ja elohopeakerhoa on haettu. Pamela, Paris ja Britney löytyy täältä, muutamien laulujen sanoja sekä Pylkönmäen paikallislehti. Mummot kopistelee ja lehmän hinta Kiinassa. Siis kuka hakee tällaisilla hakusanoilla??

Tätä nakkia on haettu. Siis juuri sanoilla ”tätä nakkia.” Myös paljon haettu on alastomia poikia Kiinasta, Thaimaalaista hierontaa sekä massage+Phuket. Vaimo haluaa kolmannen vierasta... Toivottavasti on löytynyt noilla hakusanoilla. Naiset on sikoja, kyylääjät, kuiva kurkku ja maailman turvallisin maa. Mutta enhän minä ole haukkunut naisia sioiksi...

Näiden lisäksi se tuttu v:llä alkava sana on aika yleinen. Koska haluaisin nyt testata Googlen hakusysteemiä, aion kirjoittaa erilaisia hakusanoja tämän päivän kohdalle. Toivottavasti ne pääsevät Googlen hakutuloksiin.

Rapumerta tökkii. Blogin kirjoittamisen ABC. Nasevat kurtut. Tulinko liian aikaisin? Mistä tietää olevansa raskaana? Kaunis Jone Nikula. Rakkaallani on ihottumaa. Et voi tulla vajan taa. Nainen. Corollan viritys. Metsurin meikkausvinkit. Jääkiekko. Kukkien kasvatus.

Ja nyt ei muuta kuin odottelemaan! Voi että kun alkoi jännittää!

Huomenna nokka kohti Suomea ja illalla saunaan! En tiedä raportoinko ihan joka päivä, mutta yritän antaa teille tilannetietoutta Suomen olosuhteista. Moro!