Siis meidän välit appiukon kanssa on ihan oleellisesti lähentyneet viikonlopun aikana. Lauantaina päätimme juoda hieman viskiä, jonka jälkeen joimme myös hieman vodkaa. Sen lisäksi joimme lukuisia tölkkejä olutta. Sopivan tukevassa humalassa pääsimme melko lailla yhteiselle aaltopituudelle. Aika käsittämätöntä, mutta totta!

Sunnuntaina olikin aika mukava keli. Käytiin koko porukalla Temple of Heaven-puistossa. Se paikkahan taas on ihan perseestä, kuten monet muutkin historialliset paikat. Kun on käynyt yhdessä, niin on nähnyt kaikki. Mutta tulipahan taas jolkoteltua raittiissa Pekingin ilmassa. Kyllä tämä raitis ilma onkin ihan mukavaa saasteisen talven jälkeen.


Vähän suunniteltiin muurilla käymistä huomiseksi. Vaimo on tietysti töissä, mutta me voitaisiin lähteä vanhan punaniskan ja Oton kanssa ajelulle. Kohteena olisi Mutianyu, joka on sopivan etäisyyden päässä Pekingistä. Ehditään heittämäään semmoinen kolmen-neljän tunnin reissu siellä.


Aprillipäivä meni muuten ihan ohi suun tai korvien, tai minkä ohi se nyt sitten meneekään. Kyllä nyt harmittaa, etten muistanut koko asiaa. Olisi voinut taas kusettaa vaimoa sen normaalin määrän lisäksi. Ai niin, ei se olisi tajunnut kuitenkaan... Kaikkihan tietää sen vaimon ja koiran pienen eron. Eli siis vaimoa voi kusettaa puhelimessa. Mutta toki vaimoa voi kusettaa muullakin tavoin.


Kerron niistä vaimon kusettamiskeinoista lisää myöhemmin, nyt täytyy lähteä syömään ravintolaan. Moro!