Appiukko on kaiken muun pahan lisäksi myös automiehiä. Piha on täynnä vanhoja Ladoja ja muita laatupelejä. Osa on ihan käyttökunnossa, mutta loput on sitten vaan varaosiksi ostettu. Ei siinä mitään jos tykkää, mutta minä mieluummin ajan autolla kuin räplään sitä jatkuvasti. Appiukolla onkin autot aina vähän rempallaan; renkaat laahaa maata ja penkit on päin persettä.

No appiukkohan halusi nähdä hieman Pekingin autotarviketarjontaa. Täällähän auton varustelu on suurta muotia ja välillä näkeekin autoja ihan kaikilla mausteilla. Takaikkuna on täynnä pehmoleluja, ratissa on karvasuojus ja katolla on arsenaali lisävaloja. Pienemmistä jutuista puhumattakaan.


Etsiydyttiin eräälle Ikean lähistöllä sijaitsevalle autotarviketorille, jossa on about 500-600 kojua. Ja kyllä siellä muuten olikin tavaraa! Meinasi ihan hulluksi tulla!
496926.jpg

Tässä ekassa kuvassa on näkymää jollekin käytävälle. Yksi koju oli erikoistunut aina yhden merkin varaosiin jne. Siellä oli kaikki merkit edustettuina Mercedeksestä Benziin.
496925.jpg
Toisessa kuvassa on Pekingin kansanauto. Niillä on varmaan pesä jossain Pekingin nurkilla, niin paljon niitä pörrää näillä main. Yleensä autot on lastattu kattoon asti tavaraa ja siellä kuorman päällä killittää vielä neljätoista silmäparia suihkunraikkaita kiinalaisia.

Ai niin, vaimo oli kysynyt eräältä paikalliselta työkaveriltaan, että oletko käynyt parturissa, kun tukka on niin erinäköinen? Kaveri oli kuulemma käynyt vaan suihkussa edellisiltana...

Pimp my ride on yksi minun lempiohjelmista. Suomessahan se on viritetyt vehkeet tai jotain muuta yhtä hävytöntä. Miksi Suomessa pitää muuttaa ohjelmien nimet ihan älyttömiksi? Desperate housewives on Täydelliset naiset... Beverly Hills 90210 oli aluksi L.A. Beat, Herbie goes bananas on Riemukupla Meksikossa, Married with children on Pulmuset. Hei kuka näitä nimiä oikein keksii? Antakaa minulle nimi ja osoite, niin en vastaa seurauksista! Enkä puhelimeen, sillä en ole kotona. Ai niin, onhan minulla kännykkä, soittakaa siihen...

496924.jpg
Tämä viimeinen kuva on vaimon uudesta kauppakassista. Oli kaksilla renkailla ja melko uudella Blaupunktin radiolla. Ja tilaa riittää. Talvirenkaissa ei ollut paljoa nastoja jäljellä, mutta kyllä se vaimo niillä kauppaan pääsee ja takaisin, kun ajelee vaan hissukseen. Piti ostaa tuommoinen, kun ei saanut olla kuulemma liian iso, että on kätevä parkkeerata, ja sitten pitää kuitenkin olla tilaa paljon. Tämä oli hyvä kompromissi.

Niin että mitä ostettiin torilta? Neljät jarrupalat ja ilmanputsareita. Vaikkei oltu ihan varmoja niiden sopivuudesta... Mutta kun halvalla sai.