En ole ihan varma, mitä matkamuistojen myyjät asiakkaistaan ajattelevat, mutta välillä tuntuu siltä, kuin ihmisten oletettaisiin kadottavan täysin arvostelukykynsä ja tyylitajunsa matkustaessaan johonkin lomailemaan. Millä muullakaan voi selittää sitä myytävää krääsää, joka kohtaa viattomia matkailijoita ympäri maailman? Haluaako jokainen Kiinan-matkaaja ostaa Maon punaisen kirjan, Mao-kellon, jotain lentäviä hyrriä tai potkittavia sulkia? Vai ostaako jokainen turisti Yashown parkkipaikalta kaksi kopio-Lolexia tai Gucci-Watchin?


Laittaako kotiinpalannut turisti maanantai-aamuna töihin lähtiessään päälleen Great Wall t-paidan ja pipon, ranteeseen kopiokellon ja jalkoihin aidot Nike Air-Naxit? Ja kesällä päähän Morlbaro-olkihatun. Veikkaanpa että ei, ellei ole kyse paperimiehestä. Mutta niillähän ei ole varaa matkustella, kun palkat on niin huonot...
504698.jpg

Minulla ei ole arvostelukyky heikentynyt, mutta senhän te olettekin varmaan jo huomanneet. Jos huomaatte minulla muutoksia arvostelukyvyssä, kopauttakaa päähän tai kilauttakaa kaveria. Hehheh, aika hauska juttu... Ei ole ihan pakko kopautella tai kilautella, tehkää ihan mitä haluatte. Mikäs minä olen aikuisia ihmisiä neuvomaan. Kunhan vain muistatte olla ihmisiksi!


-Anteeksi, minulla olisi pari kommenttia edelliseen lauseeseen, saisinko puheenvuoron?


Ette saa! Tämä on minun blogi ja täällä häärään minä! Tänne ei tulla kukkoilemaan tuolla tavalla. Hävyttömyys minkälaiset käytöstavat nykypäivän ihmisillä on! Ei kunnioiteta toisen tonttia ensinkään. Silloin kun minä olin nuori, ei oikaistu naapurin pihan läpi, vaan kierrettiin kuuliaisesti orapihlaja-aidan takaa. Orapihlaja-aidatkin olivat silloin kohteliaampia, nythän nekin ovat niin pisteliäitä.


-Jos nyt kuitenkin sanoisin pari asiaa...


Ette sano!


-Kylläpäs sanon!


Sattöfakap! Voi julkeuden huippu ja himputin satakolmenelonen, etten sanoisi! Nyt on aika viheltää peli poikki ja jatkaa huomenna, jos tuo keskeyttäjä vaikka olisi jo hieman rauhoittunut.