Kiinalaiset ovat rakentaneet oman kuuauton. Ei tuolla kyllä vielä kuuhun lennetä. Paljon on näköjään käytetty tinapaperia. Vähän samaan tyyliin, kuin meillä oli tapana seurakunnan kerhossa juniori-iässä. Ei maar, hieno vehjehän tuo on, tyylikäs ja taloudellinen!
260400.jpg

Kiinalaisethan ovat keksineet paljon muutakin. Pasta, golf ja hiihtokin taisi olla kiinalaisten keksintöjä. Ja Amerikanhan kiinalaiset löysivät silloin joskus aikoinaan. En nyt muista tarinaa, mutta olisiko Amerikka ollut ”too hot to handle” kiinalaisille, ja todisteet reissusta päätettiin hävittää. Kertokaa te viisaammat, jos tiedätte. Minulta asia menee yli hilseen.

Vanha tarina kertoo, että maailmassa on kolme asiaa, joita on vaikea ymmärtää; mopon sytytysjärjestelmä, moottorisahan kaasutin ja nainen. Terävimmät lukijat laskivatkin heti yhteen kaksi ykköstä, ja huomasivat ettei kiinalaisten retket Amerikkaan siis kuulu tähän sarjaan. No kuitenkin, minun mielestä tuosta joukosta helpointa on ymmärtää naista. Riittää kun vaan kuuntelee tarkasti ja sanoo silloin tällöin ”niin” tai ”sitten niin.” Naista voi ymmärtää, mutta tajuaminen on paljon vaikeampaa. Ellei jopa täysin mahdotonta.

En kyllä ymmärrä, miten juttu taas kääntyi naisiin. Lupaan parantaa tapani. Ehkä minun täytyy muuttaa kirjoitustekniikkaa. Tajunnanvirta tuo aina mieleen naiset.

Siitäpä tulikin mieleeni kuolleet eläimet. Appiukko kertasi sunnuntaisessa onnittelupuhelussa hänen eläimensä, siis kuolleet eläimet. Niitä oli paljon. Osan hän oli jo syönyt, osa odotti samaa kohtaloa pakastimessa. Eikä siinä mitään pahaa ole, eläimet tykkää että niitä syödään. Mutta appiukko ampuu kyllä kaikkea, mikä liikkuu.

Myymäläautoa se ei ole ampunut, mutta eipä niitä enää paljon liikukaan. Ne alkaa olla semmoinen katoava luonnonvara. Pari vuotta sitten työkkärin sivuilla haettiin myymäläautonhoitajaa. Meinasin laittaa hakemuksen vetämään. Minulla on jonkin verran kokemusta hevosten hoitamisesta, kai se suurin piirtein olisi samanlaista hommaa ollut.