Kiitokset lukijoille luonnehdinnoista! Vastauksia tuli yli odotusten ja piirteitä oli laidasta laitaan. Tästä tuli aika pitkä juttu, mutta se ei ole pelkästään minun syytä.

Junika luonnehtii:
Vaikutat huumorintajuiselta, elämänmyönteiseltä, älykkäältä, hieman sovinistiselta (ironis-humoristisella tavalla) mieheltä joka tykkää pornosta, seikkailusta, vaimostaan ja maailman tarkkailusta. Ihan jees vaikutelma siis. Vaimon on turha olla huolissaan, kirjoitelmasi perusteella hänestä saa jämäkän kuvan, eikä hän varmasti ainakaan jää tossun alle. Olette varmasti ihan kiva pariskunta!

Hyvin luonnehdittu! Nuo piirteet voin allekirjoittaa lähes täysin!

Aino Nyymi kirjoittaa:
Tosi kiva blogi, tata on ihan mahottoman hauska lukea. Osaat kirjoittaa lennokkaasti. Ja sitten sina itse... Kuvittelen sinun olevan reilu kolmekymppinen tyypillinen suomalaismies, joka puhua pajattaa kuitenkin keskivertoa enemman. Vaannat koko ajan vitsia asiasta kuin asista, niin etta itse ainakin varmaan jo kyllastyisin, jos jatkuvasti joutuisin kuuntelemaan juttujasi. Mutta luulisin etta olet sellainen, jonka kanssa on helppo tulla toimeen vaikka olisi vahan vieraampikin. Vaimosi on ihan ykkonen!

Uskoisin, että tuo pitää paikkansa. Vaimoni on ihan ykkönen ja on moneen kertaan kyllästynyt juttuihini. Silloin tulee kaulimesta päähän ja kuuluu huuto ”nyt hiljaa!”

Tekosyy selittää:
Huumorintajusi tuli minulla myös ensimmäisenä mieleen. Hauskoja juttuja, tosin joskus ne menee vähän riman (tai jonkun muun) alle.
Vaimosi on varmasti myös humoristi, sinun kanssasi ei tosikko pärjäisi. Olette molemmat sosiaalisia ja pojasta kasvaa samanmoinen.
Sitten ulkonäköösi... Pituutesi on 186 ja painosi 87-90 kiloa. Olet tumma tai ristiverinen. Et käytä silmälaseja (ehkä omistat lukulasit?). Sinulla on arpi vasemmassa käsivarressa. Menikö oikein?

Osuma! En ole edes yrittänyt nostaa juttujen tasoa liian korkealle, tykkään pysyä tutuissa aiheissa. Vaimo ymmärtää ilmeiset vitsit, joitakin juttuja täytyy vääntää rautalangasta. Pojasta polvi paranee, ei ujostele liikoja. Ulkonäköä en ala paljastamaan, muuten joku suuttunut feministi hyökkää kimppuuni pimeällä kujalla ja muotoilee naamani uusiksi. Sen verran voin paljastaa, että olen jotakin Jasper Pääkkösen ja Esko Nikkarin välimaastosta...

Anonyymi kertoo:
Koulutukseltasi olet kauppatieteiden maisteri, se paistaa sinun sanoissasi läpi. Jos et ole KTM, niin oikein fiksu DI sitten. ÄO keskimääräistä korkeampi, ihan takuulla.
Työtä olet paiskonut vuosikausia keskijohdon tehtävissä keskisuuren suomalaisen firman kiireisessä arjessa pääkaupunkiseudulla. Rankoissa hommissa siis, ja ajatus vuodesta koti-isinä uudessa kulttuurissa kuulosti aikoinaan lottovoitolta.
Suhteesi vaimoon todellakin kunnossa, rakkaus hohtaa lämpimänä tänne kylmään Suomeen saakka. Juuri sellaista ihanan positiivista heittoa eli suhde jolla edellytykset kestää hamaan loppuun asti. Tosin sinä itse saatat olla se hyppyheikki, joka laittaa vaimon koville.
Ylipäätään olette varmasti sellainen pari, jonka kanssa olisi ihana istua iltaa; sosiaalisia, rentoja etc. Melko paljon sanasi kertovat, eikö?

Nyt meni vähän metsään... Korkealle arvioitu, mutta enpä ole yliopistoihmisiä. Enkä ole asunut koskaan pääkaupunkiseudulla. Olen tehnyt kauppoja työkseni. Älkää nyt kertoko kenellekään, mutta kyllä minä vaimostani tykkään. Enempää en ala julkisesti nolaamaan itseäni. Mokomaa tunteellista paskaa. Hyvä vaimo se on eikä syö liian kalliisti.

Petra pauhaa:
Minakin veikkaan etta olet kouluja kaynyt, mutta kallistun enemman sinne tekniikan kuin KTM:n suuntaan. Insinoori tai vastaava. Ammattimies.
Olet 37vuotias ja enemman vaalea kuin ristiverinen. Silmasi ovat siniharmaat. Et ole hurjan pitka ja sinulle on kertynyt hieman elintasomasua.. Olet kuitenkin ihan hauskannakoinen. Pilketta silmassa..
Olette vaimonne kanssa onnellisia yhdessa ja olette tunteneet toisenne varsin kauan. Mahdollisesti kouluajoista lahtien. Kunnioitat vaimoasi.
Olet myos rohkea ja ennakkoluuloton. Et valita ympariston luomista paineista ym sellaisesta. Teet niinkuin parhaaksesi naet, mutta et ole itsekas. Hyvaa johtajamateriaalia.
Minakin luulen etta te olisitte hauska pariskunta tutustua ja istua iltaa. Vaimosi on varmasti myos aika vallaton, vaikka saattaakin olla joskus aika helisemassa sinun ja Oton kanssa...

Ainiin, unohdin mainita etta sinulla on varmasti hurmaava hymy. Sellainen jolla saa anteeksi kaikkia kepposia. Vaimosi on siihen ihan laapallaan vaikka hanta harmittaakin kun kaytat sita niin kierosti hanen maanittelemiseen 'probleemi-tilanteissa'. Tasta olen ihan 100% varma!

No pientä epätarkkuutta tuli nyt. Koulutuksesta kerroinkin jo ja ammattimiehiä ollaan. Jos ei ole hurjan pitkä ja on hieman elintasomasua, niin silloin on tosiaankin hauskannäköinen. Monesti ihmiset hymyilevät minut nähdessään, jopa nauravat. Ikä ei osunut oikeaan, mutta sanotaan, että olen huomattavasti nuorempi. Antakaa anteeksi. Vaimon kanssa olemme tunteneet kauan, muttei liian kauan. Kunnioitan vaimoani, mutta ei sitäkään tarvi sille kertoa. Ylpistyy pian.

Loppuosa osuu todella hyvin kohdalleen! Minulla on se hymy salaisena aseena ja vaimo käyttää taas omaa koiranilmettään halutessaan jotain.

Marissa miettii:
Hmm.. Olen jäänyt koukkuun tähän blogiin, ja kaiken lukemani jälkeen, luulen että olet enemmänkin elämänkoulua kuin yliopistoa käynyt, älykäs ihminen. Olet tehnyt myyntityötä tms 'aiemmassa elämässä', ja nyt koti-isänä siis. Olen huumorintajuinen, mutta sen verran sovinisti, että minulta meinaa välillä niskakarvat nousta pystyyn. Emme ehkä sopisi samaan kahvipöytään ilman tappelua.. Ikää taitaa olla n. 35, olet tyylikkäästi pukeutuva, ja et mikään kukkakeppi. Miehekäs mies, jonka perään tulisi varmasti vilkaistua kadulla.
Osuiko yhtään oikeaan?

Osuit melko oikeaan! Työ ja koulutus osui melko nappiin. Ehkä olen sovinisti, mutta se ei silti tarkoita sitä, että väheksyisin naisia. Päinvastoin, naiset ovat parhaita! Kunnioitan naisia vaikka laskenkin leikkiä sukupuolten välisistä eroista. En hyväksy eri kulttuurien naisten alistamista. Mielestäni miehet ja naiset ovat tasavertaisia. En ymmärrä myöskään siilitukkaisten naisten miesvihaa. Uskoisin, että sopisimme samaan kahvipöytään, kunhan vaan et istuisi minun paikalleni.

Anita veikkaa:
Noh, katsotaan. Edellisessä blogissasi ammatti tulikin selväksi, ellei se sitten ollut vaan hämäystä. Lause lainattu: "Suomessa trukkikuskin hommissa ei juuri kieliä tarvittu." ja "Itsellä menee hyvät työvuodet trukkikuskina hukkaan kun on vaan täällä kotona.". Iäksi veikkaan 30+. Hiusten ja silmien väriä en näin kirjoitusten perusteella lähde arvioimaan.
Verbaalisesti lahjakas, koulussa etenkin äidinkielen opettaja oli kanssasi usein ihmeissään. Varsin kärsivällinen ja huumorintajuinen, rento tyyppi.

No kyllä se trukkikuskin homma oli vitsi. Ehkä huono sellainen. Koulussa opettajat olivat usein kanssani ihmeissään, varsinkin uskonnon- ja musiikinopettajat. Syytä en tiedä.

Ritu raapaisee pintaa:
Mä veikkaan että olet n. 35-vuotias, vähemmän opiskellut kuin vaimosi, ehkä opisto-insinööri. Et ole jutuistasi huolimatta :)varsinainen sovinisti: koti-isänä oleminen vaatii kuitenkin hyvää itsetuntoa ja sitä sinulla varmasti riittää! Sulla on myös sellainen huumori joka iskee meikäläiseen

Hienoa! En tiedä onko tuo hyvä vai huono asia, että ikä on arvioitu yläkanttiin? En ole varsinaisesti sovinisti, toivottavasti uskotte minua.

Anonyymi lisää:
No lisätään tänne vielä tarkempi kuvaus ulkonäöstäsi, niin muutkin tietää mimmonen olet (olen harjaantumassa meedioksi eikun psykopaatiksi, vai mitä ne on).
Olet siis 36v, melko tumma suomalaiseksi, hammasrivistössä olisi pientä laitettavaa (tykkäät silti hymyillä), kasvoissa tarkkaan katsottuna muutama kauneusvirhe (tykkäsit puristella finnejä teininä), vyön päällä olisi rellukka (tykkäät makkarasta, muttet vöistä verkkareissa).

Idols-tuomareita matkien: Sen vaan huomaa kun ei irtoa... Nyt täytyy sanoa, että mikään ei osunut kohdalleen. Paitsi makkara. Ja täältä ei saa kunnon makkaraa. Ja nyt alkoi tehdä hirveästi mieli HK.n plöötä. Ajaisikohan pelkkä sinappi saman asian?