No niin sitä näköjään saadaan Suomeenkin porvarihallitus. Ihan hieno homma kaiken tämän sossuilun jälkeen. Mitä nyt täältä käsin seurasin kampanjointia, niin yksi asia pisti kovasti silmään. Nimittäin muiden puolueiden suuri huoli siitä, että Kokoomus saa lisää valtaa. Varsinkin SDP keskittyi mollaamaan ja mustamaalaamaan muita sen sijaan, että olisi itse keskittynyt kertomaan uusista tavoitteista. Demareiden kyljessä oleva SAK tuntuu jopa lapsellisen typerältä.

Ehkä nyt on aika kääntää uusi sivu Suomessakin ja koittaa päästä kateudesta eroon. Mitäs sitten jos joku toinen menestyy? Eihän se ole muilta pois. Ja ehkä toisen menestyksen mukana muutkin vaurastuvat ja saavat hyvinvointia osakseen. Neuvostoliitto on hajonnut jo vuosia sitten, mutta vieläkin tuntuu Suomessa olevan ajattelu pari vuosikymmentä jäljessä eräillä.

No eipä aleta tässä politikoimaan. Vaalit meni jo. Täällä muuten kansankongressi taisi kokoontua vuosittaiseen päätösten nuijimiskokoukseensa. Täälläkin on eri puolueita kommareiden lisäksi, mutta kovin näyttävät olevan samaa mieltä. Muistaakseni yli 99 prosenttia edustajista oli samaa mieltä jossakin äänestyksessä. En nyt muista minkä, mutta eipä sillä ole suurta merkitystä.

Alkaa jotenkin motivaatio kadota tästä koti-isänä olemisesta. Siis tästä ihan oikeasta elämästä, ei blogittelusta. Kun hetkittäin on niin kuolettavan tylsää ja yksitoikkoista, niin mikään ei oikein onnistu. Vituttaa olla tekemättä mitään. Pitäisi varmaan antaa ayille potkut ja alkaa itse siivoamaan, mutta se siivoaminen sitten vituttaisi vielä enemmän.

Pahimpina hetkinä on ollut pakko keksiä jotain aivojumppaa ja etsiä vanhoista Avuista, missä Jallu luuraa. Tiedän, se on aikuiselta mieheltä melko perverssiä käytöstä, mutta minkäs teet. Yhtenä päivänä päätin siivota vaatekaappeja. Sainkin siinä loistoidean ja päätin lajitella vaimon pikkuhousut eri pinoihin. Pikkareita on kiva hypistellä. Varsinkin naisten. Jännä juttu, mutta oikeastaan pikkarit on parhaimmillaan, kun ne otetaan pois. Ajatus harhailee... No kuitenkin, aluksi ajattelin lajitella pikkarit värin mukaan, mutta sitten päätinkin lajitella ne munansaanti-potentiaalin mukaan. Siis vaimo, jos nyt luet tätä ja ihmettelet, miksi ne pitsistringit oli siinä pienimmässä pinossa, niin yritäppäs lukea jotain rivien välistä! Terkkuja vaan vaimolle! Äh, ei se tajua kuitenkaan...

Tämä ilman saasteisuus vituttaa ehkä eniten. Heti liikenteen jälkeen. Vaikka elintaso länsimaalaisella onkin täällä melko korkea, niin elämänlaatu laskee huomattavasti noiden edellämainittujen seikkojen takia. Kyllä Suomen puhdas luonto on melko ainutlaatuinen asia. Siitä sopii olla ylpeä. Yksi kaveri soitteli jokin aika sitten ja kertoi, kuinka kiinalaisia nuoria on opiskelemassa Keski-Suomessa, muistaakseni Keuruulla tai Mäntässä. He ihmettelivät suomalaisten kovaa tupakointia ja roskaamista. Olivat kuulemma Pekingistä. No, noita asioita minäkin ihmettelen. Nimittäin Kiinassa. Täällä blaadataan ja roskataan, eikä kukaan välitä mitään. Tätä vauhtia tämä maa hukkuu paskaan. Ja muutama naapurimaa siinä samalla.

Että semmoista näin aamutuimaan...