Tiistaita vaan kaikille! Tai oikeastaan vain niille, jotka lukevat tämän. No jos haluatte toivottaa jollekin vieressä istuvalle terveisiä koti-isältä, niin nyt voitte tehdä sen. Jaa että minkälaisia terveisiä? No kevätterveisiä tietenkin!

Peking alkaa kuulkaa jo vihertää. Enkä tarkoita tällä sitä, että vihreä puolue olisi pääsemässä täällä kiinni vallankahvaan. Suomessahan siihen näyttäisi pääsevän Merikukka. Täällä kyllä kommarit pysyy vallassa niin kauan, kuin Wenyu-joessa virtaa vesi. Ja paskat siinä mitään virtaa, ihan paikallaan se vesi seisoo.

Olen muuten huomannut, että täällä ollessani olen oppinut nauttimaan elämän pienistä iloista. Ehkä tästä kuluneesta puolivuotisesta on ollut jotain hyötyä. Olen oppinut pitämään rusinoista ja pähkinöistä, enkä heitä enää pikkukolikoita olan yli. Myös kapriksesta olen oppinut nauttimaan, niitä pitää vaan syödä kerralla sitten enemmän.

Muutama kuukausi sitten sain jonkin verran palautetta siitä, että olen kuulemma karvat pystyyn nostattavan sovinistinen. Nyt sitä palautetta ei ole enää tullut. En ole ihan varma, mitä on tapahtunut, mutta varmaan ne feministit ovat vaan tajunneet olla välillä ottamatta kantaa joka asiaan.


Halpaa muuten kolaroida täällä. Kuski ajoi pienen kolarin viime viikolla. Edessä ajava jarrutti jonossa yhtäkkiä ja hieman puskurit pussasivat. Meidän Boraan tuli reilun kymmenen sentin hankauma. Käytettiin vuokraamossa, jossa sanottiin, että pari-kolme sataa rempulaa on kustannusarvio. Eli pari-kolmekymmentä euroa. Ne kait maalaa sen etupuskurin. Nyt en vain tiedä, että pitäisikö se vähentää kuskin palkasta, vai maksaisiko sen itse? Ei se kuskin palkka ole kuitenkaan kovin iso ja voisin sen ihan hyvin maksaa, mutta toisaalta sehän se ajoi liian lähellä edellä ajavaa. Täytyy miettiä vielä asiaa, ehkä maksan sen tämän kerran.