Sen vaan huomaa, kun ei irtoa... Sattuneesta syystä piti käväistä lääkärissä ja antaa siinä samalla b-näyte. Mutta kun ei irtoa, niin ei irtoa. Hiki hatussa yritin puristaa, mutta yhtä tyhjän kanssa se oli. Eihän kukkokaan käskien laula, joten mitäs sitä minäkään turhia rehkimään, vaikka oven takana hoitaja huutaa kurkku suorana, että ”PASKO!”

Täällä on kuulemma suht normaalia, että pieniä vatsavaivoja on silloin tällöin. Tätä lajia on vaan jatkunut hieman liian pitkään. En nyt ala tässä kertomaan vaivoista tai koostumuksista, sanonpahan vaan, että ei oikein ole löytynyt balanssia.


Tämän aamun lääkärireissun jälkeen olin tosin kipeämpi, kuin sinne mennessä. Uskokaa tai älkää, löin pääni yrittäessäni vääntää torttua! Niin koville se otti. Ei maar, siinä oli semmoinen paperiteline, johon iskin pääni aika pahasti. Eli kuhmu päässä johtuu ihan vaan ulostamisvaikeuksista.


Otolle olisi nyt ilmeisesti löytämässä päivähoitopaikka erään suomalaisen rouvan luota. Vaimo oli jostain kuullut, että siellä olisi tilaa, joten täytyy nyt katsoa, minkälainen täti siellä on. Meillä on pari juttua Oton kanssa, mitä tehdään ihan säännöllisesti, eikä kavereistakaan periaatteessa ole puutetta, mutta olisi ehkä hyvä laittaa Otto pikkuhiljaa itsenäistymään ja toimimaan muiden kanssa, pienin askelin kerrallaan. Eihän se isoja askelia vielä pysty ottamaankaan, se on vielä vähän semmoinen mini-ihminen. Ehkä pikkusisko tai -velikin voisi olla jotain.


Otolla on muuten synttärit ensi keskiviikkona. Viisi vuotta tulee täyteen nuorella isännällä niin että napsahtaa! Kaikki kalenterin ulkoaosaavat varmaan huomasivatkin, että Oton nimpparit on edellisenä päivänä. Nimi otettiin suoraan kalenterista katsottuna, mutta sattuneesta syystä Valto tai Valdemar ei oikein sytyttänyt.


Minä haluaisin pitää synttärit mäkkärissä, kun sieltä saa ne kivat hatutkin, mutta vaimo on eri mieltä. Kuulemma pitäisi pitää kotona, kutsua vieraita ja leipoa kakut ja tortut. Ihan sama, minä en vaan halua olla täällä yksin kaatamassa kahvia niille hirveille kotirouville. Saa vaimo pitää vapaapäivän tai sitten juhlat pidetään viikonloppuna. Mäkkärissä olisi sekin hyvä puoli, että kun muistaa vaan pitää pilliä suussa, niin kukaan ei tule kyselemään mitään turhia.