Maailmalla on taas tapahtunut paljon pahoja asioita. Virginassa on ammuskeltu ja Väyrysen nimi on otettu esille ministeriruletissa. Nämä nyt näin päällimmäisinä asioina. Tuolle Ameriikan ammuskelun uhreille ei minulta kyllä sinänsä heru paljoa sympatiaa tai empatiaa, mitä patiaa se nyt oikein onkaan. Joko kohta olisi aika tiukentaa aselakeja, ellei jopa kokonaan kieltää aseiden pitäminen julkisilla paikoilla? Epäilen vaan, että George suuressa viisaudessaan on sitä mieltä, että kellä tahansa pitää olla oikeus kantaa tappovälinettä mukanaan. Mikä niitä jenkkejä oikein riivaa? Shit for brains or what??

Otonpäivää tässä tänään vietetään. Juhlat muuten on sitten huomenna, vaimo lähtee aikaisemmin töistä, että ehtii leipoa, siivota, vatkata, koristella, täyttää, puunata ja paklata ennen iltaa. Minä olen luvannut puhaltaa ilmapalloja. Lahjan ostaminen on aina niin vaikeaa, joten ajattelin, että huomenna mennään aamulla Oton kanssa Lufthansa-centerin leluosastolle ja valitaan joku iso legopaketti sieltä. Voi olla, että on kasvatuksellisesti kovastikin väärä tapa lahjoa lastaan, mutta näin ajattelin tehdä.


Huomenna on sitten tupa täynnä niitä kotirouvia. Kai jokunen mieskin tulee mukana. Olen muuten tavannut täällä jokusen vaimon kollegan, tai muuten vaan töiden kautta tutun henkilön. Esittelyt menee aina ihan normaalisti, mutta sitten minulta kysytään, että mitäs minä teen? Siis työkseni... Oh, I don´t work.

-Well, eehhh... Yeah I mean, that´s great! Wonderful... So you´re having like a long holiday!

Loma... Niin on. Otetaanko lisää kaljaa loman kunniaksi?


Katsokaapa muuten elokuva nimeltä Lost in Translation. Tunnen jotenkin hengenheimolaisuutta Scarlettin/Charlotten kanssa.


Eiliseen tutkimustulokseen liittyen voisin vielä laittaa kuvan avioliiton onnelliseen satamaan astumisesta. Kovin näyttäisi siltä, että on joko ponnistettu liian aikaisin, tai sitten sulhasella on paha alkoholiongelma... Niinhän sitä sanotaan, että kylmä kalja kaunistaa, ainakin vastakkaisen sukupuolen. (kuvassa siis limusiini on perä maassa)

523652.jpg