Vaimo käski minun liittyä facebookiin, sillä kun ei ole töissä parempaa tekemistä, kuin selailla nettiä. Siellä minäkin nyt sitten olen, pelkkiä naisia kavereina. Olen kovasti yrittänyt laittaa (mies)kavereiden sähköposteihin kutsuja sinne facebookiin mukaan, mutta eivät perkeleet vastaa nykyään enää edes puhelimeenkaan...

Minusta saa ihan väärän kuvan facebookin mukaan, siis naisystävien määrästä. On minulla pari samaa sukupuoltakin olevaa kaveriakin, heteroita meinaan. No mutta kuitenkin, niitä facebookin kavereita minä sitten käyn joka päivä tökkimässä ja halailemassa, haastamassa mukaan johonkin kivaan yhtäläisyysvisaan tai lähden mukaan taisteluun rintasyöpää vastaan. Rintojen säännöllinen tunnustelu on erittäin tärkeää ja olenkin pyrkinyt säännöllisesti tunnustelemaan rintoja. Aina vaan sopivia tilanteita ei tule eteen, nimittäin säännöllisesti. Jos tunnustelukerrat ovat epäsäännöllisiä, voi tuo salakavala sairaus iskeä koska tahansa. Eli ottakaapa arvon naiset tämä asia vakavasti!

No tämä facebookin tökkiminen on ihan kivaa, mutta vaimo ei oikein tykännyt, kun äänestin vaimon yhden kaverin pyllyvaon ”parhaaksi”. Miten se nyt suomeksi sanotaan, have the best butt cleavage? Ei vaan, ihan arvailujen ja vajaan kielitaidon varassahan minä sen äänestyksen suoritin. Mutta vaimo siitä suuttui.

Että nyt pienenä neuvona taas ihmisille, älkää äänestäkö muiden kuin omien puolisoidenne pyllyvakoa! Harvinaisiahan tämmöiset tilanteet ovat, mutta kaikkea voi näköjään tapahtua muuttuvassa toimintaympäristössä.

Pyllyvaoista (taipuiko vako oikein?) puheenollen, en ymmärrä nykymuotia joiltain osin. Miksi naisten päälyhousut on malliltaan matalat (matalalantiofarkut), mutta aluhousut (stringit tai muut virkatut pikkarit) ovat malliltaan korkeat? Sehän aiheuttaa ihan hullunkurisen ilmiön, eli mamman niistäessä juniorin nenää näkyy ihan takuuvarmasti keittiöön asti. Ei siinä mitään, jos näkymä olisikin kuin Puustellin kuvastosta, mutta kyllä niitä tapauksia näkee vähän liikaa, joissa pitäisi ovet uusia ja siistiä vähän pintoja. Keittiöremontista puheenollen, useimmiten riittää vain ovien vaihto, eikä kallista runkojen vaihtoa tarvi tehdä. Siinä säästyy rahaa ja vaivaa.

Tänä vuonna on taas itsenäisyyspäivä. Keijo ”Keke” Rosberg on muuten syntynyt Ruotsissa Suomen itsenäisyyspäivänä! Ja sitten tullut Suomeen. Iisalmessahan kuulemma hänen juuret on, mutta nyt on kovasti kansainvälinen kaveri. Keken viikset on samanlaiset ajan ikonit kuin Speden kalju tai Kekkosen silmälasit. Nykypäivän ikoneista mieleen voisi tulla Tarja Halosen punainen tukka tai Susan Ruususen rasvaimu.