Kukkuu kuuntelijat! Se on kohta marraskuu jo, Suomessa ollessa olisi kaamosvitutus kohta pahimmillaan ja pääsisi pikkujouluihin purkamaan paineita. Siis paineilla tarkoitan vuoden aikana kasaantuneita jännitteitä työkavereiden välillä. Saisi juoda ilmaista viinaa ja syödä jouluruokaa. Yöllä sitten taksijonossa pakastetun pizzan kanssa kotiin, jos ei lykästäisi. Ja jos lykästäisi, pitäisi kotimatkalla muistaa ostaa pizza anjovistäytteellä, ettei vaimo ihmettelisi sormien hajua.

Mutta toista se on täällä, taitaa jäädä pikkujoulut melko vähiin tänä vuonna. Tai ainakin täytyy itse maksaa tarjoilu. Tämmöistä se on koti-isän elämä, ei tule pikkujoulukutsuja, yksin saa glögit juoda.

Asiasta toiseen, edellisen kirjoituksen kommenttiosiossa Anonyymi (voiko jollakulla olla tuollainen nimi, onkohan edes papin kastama? Niin tai jos etunimi on Ano... No siinä tapauksessahan parin viikon päästä on nimpparit!) antoi hieman palautetta ja tuumi, josko Koti-isä olisi hyvä tyyppi elävänäkin. En itse ala asiaa sen enempää spekuleeraamaan, jätän sen lukijan arvioitavaksi.

Kuitenkin tuosta innostuneena aloin miettimään, minkälaisen kuvan lukijat ovat saaneet Koti-isästä tähän mennessä? Itse muiden ihmisten blogeja (muita paitsi blogspot.comin sivuja, niihin en pääse edelleenkään) lukiessani mietin, minkälainen ihminen tai persoona juttua kirjoittaa? Yritän lukea rivien väleistä jotain muuta, mitä lukija varsinaisesti kirjoittaa. Monesti havaitsemani asiat ovat osoittautuneet myöhemmin tosiksi, mutta vielä useammin olen mennyt aivan metsään oletusteni kanssa. Mutta silti se on hauskaa (ja todella nörttiä) miettiä kirjoittajan persoonaa. Ei, ei minulla ole tekemisen puutetta. Miten niin??

No, nyt pyydänkin lukijoilta kommenttia! Hei pliis kommentoikaa, minkälaisen kuvan te oikein olette minusta tai meidän koko perheestä saaneet. Voin oikaista väärinkäsityksiä, mutta totuus on vielä tuolla ulkona. Palkintoja ei ole luvassa, mutta mainetta ja kunniaa oikeaan osuneille!

Vaimo aina kauhistelee, että minkälaisen kuvan minä annan itsestäni täällä, toivottavasti se nyt selviää...