Ajattelinpa laittaa muutaman kuvan tänne blogiin. On tullut harrastettua hieman valokuvausta autossa istuessa ja uuteen kotikaupunkiin tutustuessa. Ollaan muutamana päivänä käyty Oton kanssa ajelemassa. Kohta pääsee jo itsekin huristelemaan, kirjallinen koe on piakkoin.

263279.jpg

No tässä kuvassa sitä ihmeteltiin, kuinka kuiva maa Kiina on. Sateellakin on nurmikon kastelu käynnissä. On ne hulluja!

263280.jpg

Tässä istutaan aamuruuhkassa matkalla kohti kaupungin keskustaa. Jono menee eteenpäin aina muutaman metrin, sitten odotellaan taas. Viereisessä poliisiautossa kaikki muut paitsi kuski oli unessa. Tähän voisi laittaa kuvatekstiksi, että porukkaa on kuin Tapparan maalilla, mutta en sitä tee, koska se on niin vanha ja kulunut juttu. Minähän en vanhoja juttuja kirjoittele!

263281.jpg

Tässä on päästy jo ruuhkasta ohi, vauhtia alkaa olla neljänkympin paikkeilla. Edessä vasemmalla näkyy LG Twin Towerit tai jotkut samannimiset, joita melkein vastapäätä on Silk Market, krääsähelvetti. Tästä kun lähtisi painamaan ihan vaan suoraan muutaman kilometrin, niin ennemmin tai myöhemmin tulisi Taivaallisen Rauhan aukiolle. Huomatkaapa ihmiset muuten harvinaisen kirkas ilma, taivas on sininen. Ei näy saastetta tällä kertaa, se on harvinaista!

263283.jpg

Näitä vehkeitä on Pekingissä satoja, ellei jopa tuhansia. En tiedä saavatko ne ajaa päivällä keskustassa, mutta ainakin poliisit pysäyttävät ne järjestelmällisesti ja kirjoittavat sakon. Tarkkasilmäisimmät lukijat huomasivatkin, että syksy saa täälläkin. Lehdet alkavat käydä vähiin puissa.