Otto lähti äitinsä kanssa vielä Yashow:lle manikyyriin ja hierontaan. Tuskin Otto mitään manikyyriä ottaa, mutta kunhan heiluu äitinsä kanssa. Se saa kuitenkin olla päivät pitkät isänsä seurassa, joten on ihan hyvä totuttaa sitä pienestä pitäen naisiin. Osaa sitten isompana käsitellä naisia oikein, eikä kiinnostu liikaa miesseurasta. Ja niin paitsi että nyt kun miettii, niin manikyyrissä käyminen ei ole ehkä paras mahdollinen paikka opetella elämään kuin mies... No, viksut päriää aina!

Olen käynyt kaksi kertaa siellä manikyyripaikassa, ensimmäisen ja viimeisen. Molemmat oli samalla kertaa. Paikka sinänsä oli ihan ok, paljon kauniita naisia laitattamassa kynsiään ja muita ruumiinosiaan, näytti siellä olevan hinnastossa bikinivahauskin. Valitettavasti sillä kertaa kenellekään ei suoritettu kyseistä toimenpidettä, ehkä jos se olisi suositumpaa, voisin mennä sinne uudestaan. Hinnat eivät olleet pahat ja ilmastointikin tuntui toimivan, eli puitteet olivat kunnossa.

Mutta hyi saatana, minulle tuli semmoinen nätti poika hieromaan jalkoja! Sillä oli korvakorut korvissa ja tukka laitettu niin nätisti että! Kaikilla naisilla oli naiset, tai tytöt hieromassa tai hoitamassa, mutta just minulle tyrkättiin äijä! En kehdannut alkaa valittamaan asiasta, minuahan olisi pidetty ihan ahdasmielisenä ja sivistymättömänä. Homoushan on niin muodissa nykypäivänä. Ai kun kiva!

Täällä ei tosin tuo samaa sukupuolta olevien läheisyys ole kovin outoa, vaikkakin homoseksuaalisuus on vielä rikos. Kadulla työmiehet kävelee nätisti kaulakkain. Suomessa samalla tempulla saisi nopeasti mainetta ja kunniaa. Ja ehkä oman ohjelman, jossa annettaisiin pukeutumisvinkkejä ja kerrotaan, mikä on zucchini.

No voihan pumtsipum, eihän minun nyt ollut mikään tarkoitus haukkua seksuaalisia vähemmistöjä! Älkää nyt saako väärää käsitystä, minun puolestani kaikki kukat saavat kukkia, mutta haluan olla sen verran ahdasmielinen, että miehet eivät minun sääriäni hivele.

Näteistä pojista sotureihin, nimittäin Jadesoturiin. Tiistaina julkaistiin kuulemma täällä Kiinassakin suomalainen Jadesoturi-elokuva. Netissä ja lehdissä on ollut juttua, mutta ei olla vielä löydetty paikkaa, missä sitä esitettäisiin. Kiinnostaisi kyllä nähdä elokuva, se vaikuttaa hyvältä.