No eihän tästä ole kuin eilen, kun edellisen kerran puhuin omenapiirakasta. Silloin todettiin, että omenapiirakan tuoksu saa englantilaismiehillä aikaan erektion. Minä itse en ole niin kovasti makean perään, joten jos olisin yksin autiolla saarella, niin kyllä omenapiirakan kaveriksi tarvittaisiin ehkä vähän viagraakin. Niin, tai eihän sitä tiedä, miten kuukausien, jopa vuosien yksinäisyys muuttaisi ihmistä...

Mutta pääministerimme Matti Vanhanen on piirakan perään! Hän on julistanut Ameriikan yhdistyneissä valloissa, että ”ei se ole reissu eikä mikään, jos ei saa kunnon omenapiirakkaa!” Nyt taitaa Matilla olla jotain sisäpiirin tietoa. Ettei vaan olisi Matille torttua tarjolla siellä suunnalla?

Niin, tai voihan se olla joku sivistynyt piikki isännille, että olis paree olla iltaohjelmassa hilloa ja viivaa, kun kerran ollaan näin kauas lähdetty Lepsämästä.

Kurosen Suskuhan oli keittiöalan ihmisiä; hänen ainakin luulisi osaavan laittaa omenapiirakan silleen, että se maistuu Matin suussa.

Että semmoisia. Nyt ei tule mieleen muuta, mutta jos nämä jutut on jatkossakin yhtä lyhyitä, harkitsen vakaasti blogin nimen muuttamista muotoon ”Pentti Hirvosen lyhyet erikoiset.” Ups, nyt paljastin vahingossa nimeni...

Moro ja öitä!