Oli ihan pakko kirjoittaa vielä pieni pätkä tälle päivälle. Ollaan appiukon kanssa näprätty kaikenlaista pientä kunnostustyötä, vaikkei vuokra-asunnossa sinänsä mitään tarvisi tehdä. Putsattiin ilmankostuttimet, ne on lojuneet lattialla jo kuukauden verran käyttämättöminä. Kuvassa kostuttimen pohja, joka höyrystää vettä jollain hienolla systeemillä, ultraäänellä tai millä lie kaikuluotaimella.

482356.jpg

Meikä ei oikein haltsaa tuota makrokuvausta, mutta kai tuosta kuvasta erottaa ainakin tuon tumman aukon? Kuvasta saa hieman suuntaa siihen, miten puhdasta vettä hanasta tulee. Kostuttimet otettiin käyttöön joskus loka-marraskuun paikkeilla, eli nelisen kuukautta niitä on käytetty. Pohja on ihan täynnä valkoista ja ruskeaa scheissea. Tietysti vedessä on aina jotain pientä, kuten kalkkia, mutta hei jotain rajaa!

Täällähän kuulemma vesi lähtee puhdistamolta juomakelpoisena, mutta vanhat ja likaiset putkistot pilaavat veden juomakelvottomaksi. En tiedä pitäisikö makaronit ja perunat keittää pullovedellä...