Juu ei kun sitä mää vaan tulin tänne kertoon, kun tuli sähköpostiin viestiä, että täällä on alettu taas kommentoimaan. Jumankauta, miten se voi olla mahdollista?? Tai no onhan se, eihän nykytekniikalla mikään ole mahdotonta. Muistaakseni Janita lauloi näin, rauha hänen muistolleen... Ja sävellys ja sanoitus Tomi Ervi, terveisiä vaan Ervin Tomille. Hmm, se on toisinpäin Emi Torvi ja Emi ihan vaan sattuu olemaan levy-yhtiö. Nyt tässä on jotain hämärää!

Ja tässä. Siis miten ihmeessä piakkoin vuosipäiväänsä viettävä nain-ileven voikin olla tapahtunut juuri tuona päivänä? Siis haloo, soiko kellään herätyskellot? 911 on Porschen urheiluautomalli, mutta myös Ameriikan Yhdysvaltojen hälytysnumero. Suomessahan Näsinneulaan törmättäisiin varmaan 2. marraskuuta tai sitten kansainvälisesti väärinpäin 11. helmikuuta. Toivottavasti Tampere-Pirkkalassa pidetään huolta, että hyvin ruskettuneet parta-ajamatta-tyypit ovat tulossa lomalennolta, eivätkä lähdössä lennolle.

Parrathan ei muuten uskonmiehillä ole ajamatta, kun he lähtevät suorittamaan tehtäväänsä. Oliko se jotenkin niin, että ovat sitten puhtaampia pääsemään paratiisiin? Sitä vaan tässä aloin sitten miettiä, että mitenkähän ne 700 neitsyttä siellä paratiisissa, onko ne kanssa samalla tavalla ”puhtaita”? Ja raapiihan se parta tietysti ikävästi reiden samettista sileää pintaa. Itse en tiedä onko reiden sileä pinta samettista vai nou, vaan olen kuullut asian Leeviltä ja hänen orkesteriltaan. Nykypäivänähän ei muuten asiasta toiseen, yhtään voi sanoa, että neitsyt olisi aina nuori, vaan saattaa olla huomattavankin vanhoja neitsyitä. Se on tämä seksuaalinen vallankumous, joka alkoi joskus kuusikymmentäluvulla tai silleen, en ihan tarkkaan tiedä, kun olin silloin vielä vasta kivistävä jomotus isäni palleissa.

Nythän on taas tämä Big Brotha alkanut ja sitä silleen ulkopuolisena seuranneena voin sanoa, että onpas se hassua se toiminta siellä! Romanssia on syttynyt ja raskaana ollaan ja silleen. Tai ei olla vielä silleen oltu, mutta kai se on vaan ajan kysymys. Noista BB-touhuista tulee mieleen omat ripariaikani. Sielläkin oli samanlaista yhteisöllistä touhua kuin talossakin, halailtiin ja istuskeltiin sylikkäin, mutta samalla piti pitää huoli, ettei ala seisoon. Juteltiin kaikenlaisista hassuista asioista ja vähän jotain seksistäkin, mutta piti varoa, ettei ala seisoon. Nukuttiin useampi ihminen samassa huoneessa, mutta piti varoa, ettei ala seisoon. Kaljaa on ohjelmassa ainakin tähän asti ollut vähemmän kuin riparilla, mutta kaljoittelun jälkeen ei tarvi niin paljon varoa, että alkaisi seisoon. Siis kun kaljapäissäänhän saa tehdä ihan mitä vaan.

Onkos nykyajan nuoret muuten semmoisia, että ne halailee ja lääppii toisiaan ihan jatkuvalla syötöllä? Ainakin nämä BB-kilpailijat tuntuvat olevan semmoisia. Minun nuoruudessani tuommoisista tapauksista tehtiin jauhelihaa. Olen joskus kertonut, että meillä kotona oli sanonta, että meillä ei homot hymyile. Ei muuten hymyilyt kukaan muukaan. Niin että miten se tähän liittyy? No eikös halaillessa yleensä hymyillä? Paitsi Jere Karalahti, kun se halaa vastakkaisen joukkueen hikistä kapteenia sovinnoneleenä pikku tappelun päätteeksi. Jere irvistää niin kuin poro.

Jere Karalahti on semmoisen idioottimaisen äijäenergian ruumiillistuma. Täysin holtiton tapaus, joka ei osaa muuta tehdä kuin pelata kiekkoa ja vetää nuuskaa huuleen. Onhan se kai taitava pelaaja, mutta onhan niitä taitavia kavereita myös hitsaajina, putkimiehinä tai vaikkapa sokerileipureina, mutta ei niiden juomista seurata lehdissä tai anneta jatkuvasti uutta mahdollisuutta tulla takaisin töihin pikku ryyppyreissun jälkeen. Kaivinkonekuskit ovat asia erikseen...