Joulupaketit lähti Suomeen, ei ollut vaikea projekti laittaa niitä. Vaimo oli saanut vihiä, että Holiday Inn Lidossa olevasta postikonttorista on vaivatonta laittaa paketteja ulkomaille, joten minäkin suunnistin sinne. Yksin en kyllä uskaltanut, vaan otin Oton mukaan henkiseksi tueksi.

Jokaiseen pakettiin piti kirjoittaa myös lähettäjän nimi ja osoite, siinä meni aikaa. En tiedä saako kiinalaiset selvää minun kaunokirjoituksesta, mutta so that. Postissa sai palvelua oikein enkkukenkuksikin, joten vähän liian helppoa oli. Mutta sinne meni!

Hienon suorituksen päätteeksi käytiin Oton kanssa vetäisemässä jäätelöt baarissa, oliko se Baskin ja Robbins vai Häägen Dazs tai Spice ice, joku niistä. Ihan samaa tavaraahan niissä on tarjolla.

Ilmankosteus vaan laskee laskemistaan. Nyt alkaa porukalla olla kurkut niin kuivat, että sattuu. Koko ajan on semmoinen olo, että kohta iskee flunssa. Kurkku on niin arka ja kuiva, mutta varsinaisesti kipeäksi ei olla tultu vielä. Otollekin maistuu kuuma mehu ja kaakao tavanomaista paremmin, minulle maistuisi kuuma rommi. Mutta ei tässä nyt kehtaa ruveta...
296403.jpg

Eilen meillä oli ulkonaliikkumiskielto. Oli taas niin komea saastepilvi Pekingin yllä, että oksat pois! Tai ainakin lehdet puista! Kuten kuvasta näkyy, aika harmaata on. Se ei ole mitään tavallista vesihöyrysumua, vaan ihan sitä itteensä; paskaa. Se haisee paskalle, ja se melkein maistuu suussa. Se haju tunkeutuu myös sisälle asuntoon. Että mikäs täällä on ollessa, paska haisee ja banjot soi! Savu johtuu kuulemma suurelta osin puulla ja hiilellä lämmittämisestä, sen takia se haiseekin niin pahalle.