Se oli muuten hieno paikka se Shanghain telkkari kautta radiotorni! Mikä lie ollut nimi... Kyllä oli upeaa liikkua Tom Cruisen jalanjäljillä, vaikka minulla onkin isompi jalka kuin Tompalla. Tai mistä sitä tietää, voihan sillä olla isokin jalka, mutta on muuten vaan pieni mies.

Jostakin kuulin, että peniksen koko on suhteessa jalkaterän mittaan. Se oli muistaakseni joku venäläinen tutkimus. En muista tarkkaan miten jalkaterän mitta vaikutti pikkuveikan kokoon, mutta jotenkin niin se oli, että mitä isompi jalanjälki jää hankeen, sitä enemmän on aihetta ylpeyteen. Paitsi että hangessa (kylmässä) kävellessä usein tapahtuu jonkinlaista kutistumista. Tosin se sitten takkatulen loimutessa palautuu taas entiselleen.

Meillä oli hotellina tämä tämä radion SAS-hotelli, joka on vähän kauempana keskustasta. Puoli tuntia kesti ajella Bundille ja muihin tapahtumien keskipisteisiin. Seuraavan kerran otetaan kyllä hotla ihan siitä rannasta. Parin kaverin kanssa on ollut puhetta ensi lokakuun vormulakisoista Shanghaissa, mutta lupa vaimolta on vielä saamatta. Ja jatkosopimus Kiinassa...

Jotain puhetta on nyt ollut toisesta vuodesta täällä, mutta paljon on vielä asioita ratkaisematta. Vaimo ei ole ihan varma motivaatiostaan, minullahan ei kunnon motivaatiota täällä asumiseen ole ollut vähään aikaan. Niin ja kai Otonkin kannalta pitäisi vähän miettiä asioita. Mutta onhan tässä vielä aikaa pohtia, ennenkuin täytyy alkaa tekemään päätöksiä.

Äiteekin sieltä tänään soitteli ja kyseli, että ollaanko äänestetty vaaleissa? No enhän minä enää muista, mitkä vaatteet meillä oli viikko sitten. Vahva epäilys on, että taidettiin molemmat äänestää tummissa vaatteissa, mutta ihan sata varma en voi olla. Äiti on aina ollut vähän outo, se kyselee joka kerta tuollaisia omituisia.

Jos muuten jostain olen pihalla, niin Idols-kisasta. Suomen versiosta siis. Joka päivä lehdissä on juttua Arista ja Annasta ja keitä ne nyt oikein olikaan. Ei vois muuten vähempää kiinnostaa... Tai Tanssii tähtien kanssa. Onko Suomessa pula uutisista, kun lehdet joutuvat kirjoittamaan televisio-ohjelmista? Hakeutukaa hyvät naiset aktiivisemmin netin kautta pääministerin hoidoksi, jotta meillä ja miksei teilläkin olisi enemmän järkevää luettavaa. Vituttaa lukea juttuja Sievis-Janin tissinpuristelusta tai Meurmannin suvun uudesta laulavasta mahtimiehestä. Kai ne jutut näkisi telkkaristakin.

Jos minä olisin keski-ikäinen nainen ja osaisin käyttää nettiä kuten nyt osaan, minä iskisin Matin välittömästi. Oletettavasti minulla olisi varaa ostaa digikamera, jolla voisin ottaa itsestäni rintakuvia, jotka sitten lähettäisin meilipostilla Nurmijärvelle. Eikä muuten tartte nykyään edes postimerkkiä! Ei silloinkaan, vaikka laittaisi kokovartalokuvan. Kyllä tämä nykyaika on niin hienoa, kun Messengerin saa kannettavana ja hiirtä voi käyttää kummalla puolella näppäimistöä tahansa! Valokuvatkin voi laittaa koneelle, mutta on niitä oikeastaan mukavampi säilyttää kamerassa. Mihin tämä maailma vielä meneekään!